Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Çoğu Whatsapp kullanıcısının da bildiği üzere, son görülme ve çevrimiçi durumu, kişilerinizin WhatsApp’ı en son ne zaman kullandıklarını ve çevrimiçi olup olmadıklarını gösterir. Aynı zamanda sizin bu bilgilerinizi de diğer Whatsapp kullanıcılarına gösterir. Ancak çeşitli sebeplerden dolayı, birçok kişi bunu istemeyebiliyor, 4 adımda WhatsApp son görülme ve çevrimiçi durumunuzu gizlemeniz mümkün.

Dünya üzerindeki toplam kullanıcı sayısı 2 milyarın üzerinde olan Whatsapp'ın Türkiye'deki (gerçek) kullanıcı sayısı ise, son açıklanan verilere göre 2021 yılı itibariyle 40 milyonun üzerinde.

Bu uygulama üzerinde kendimi ile alakalı yazılı ve sesli mesajlaşmalar başta olmak üzere birçok bilgi var. İsim, telefon numarası, fotoğraf gibi paylaşımların yanı sıra herkes ile paylaşmak  istemediğimiz bilgilerden biri de en son aktif olduğumuz tarih ve saat. Elbette bunun çeşitli sebeplerimiz var, herkesin kendine göre haklı sebepleri... Dolayısı ile kullanıcılar internet üzerinden Whatsapp son görülme nasıl kapatılır? WhatsApp çevrimiçi görünümü nasıl gizlenir? vb soruların çözümünü arıyor.



Biz de Teknolojioku ekibi olarak bu anlamda sizlere yardımcı olmak adına, WhatsApp son görülme ve çevrimiçi durumunuzu 4 adımda nasıl kapatacağınızı adım adım sıraladık.