Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

WhatsApp son dönemlerde birbirinden kullanışlı güncellemeler sundu. Şimdi ise bu güncellemelere bir yenisi ekleniyor. Daha önce yayınlanan bir özelliğe göre WhatsApp üzerinden 1 saat 8 dakika 16 saniye içinde attığınız bir mesajı silme hakkınız var.

Ancak yayınlanan yeni güncelleme ile burada ufak bir değişikliğe gidilebilir. Android 2.21.23.1 sürümü ile WhatsApp beta, uygulamanın mesaj silmede zaman sınırı hakkında bazı değişiklikler sunabilir. Özellikle, WhatsApp kısıtlama olmaksızın herkes için mesaj silmeye izin vermeyi planlıyor. Bu, gelecekteki bir güncellemede çok eski mesajları da silebileceğiniz anlamına geliyor!



Ancak, bu özelliğin geliştirilme aşamasında olduğunu ve geliştirilmekte olan diğer tüm özellikler gibi, yeni güncellemenin resmi olarak yayınlanmasından önce planların her zaman değişebileceğini de unutmamak lazım.

Yeni WhatsApp Desktop beta ise yeni bazı ayrıntılar sundu. Yeni güncellemeye göre bir gün öncesinde gönderilen bir mesaj dahi herkesten silinebilecek.  Yani mevcut 1 saat, 8 dakika, 16 saniyeden daha uzun bir süreyle de mesajları silmek mümkün olabilir.  Hatırlatmak gerekirse bu özelliğin hala geliştirme aşamasında olduğunu, bu nedenle bu seçenekle ilgili planlarının resmi sürümden veya sosyal hesaplarından yeni bir duyurudan önce tekrar tekrar değişebileceğini unutmayın.

Siz bu yeni seçenek hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda bize fikirlerinizi belirtmeyi unutmayın.