Facebook'un bünyesinde bulunan popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp, sohbet bölümüne yeni bir güncelleme getirmek için hazırlanıyor. Bu güncelleme ile WhatsApp mesajları ve gönderilen fotoğraflar artık yok olacak! İşte detaylar;

Dünyanın önde gelen mesajlaşma uygulaması WhatsApp yeniliklere doymuyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan raporda, WhatsApp'ın çoklu cihaz desteğinde sona yaklaşıldığı belirtilmişti. Şirket şimdi de, yeni bir özelliğin daha yakın zaman sonra kullanıcılara sunulacak olduğunu duyurdu.

Dünya üzerinde milyarlarca kullanıcısı bulunan WhatsApp, yıllardır kullanıcılar tarafından istenen bir husus olan, otomatik silme özelliğini getirecek. WhatsApp için gündeme gelen bu güncelleme ile mesajlar ve medya paylaşımları kendi kendine kaybolacak. Gönderilen ya da alınan mesajlar, fotoğraflar, fotoğraflar, ses kayıtları, dosya ve videolar bu özelli ile birlikte, sohbetten çıktıktan sonra otomatik şekilde silinecek.



Ancak konu hakkında ortaya çıkan bilgiler kısıtlı olduğundan ve bu özelliğin henüz kullanıcılara sunulmuş olmaması sebebi ile, şimdilik gönderilen içeriğin karşı tarafın mı yoksa sizin telefonunuzdan mı kaybolacağı belirsizliğini koruyor.

Ayrıca şirket tarafından "Kaybolan mesajlar" ve ''kaybolan medya" olarak anılan özelliğin ne zaman kullanıma gireceğine dair henüz resmi bir açıklama yapılmış değil.