Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Dünya çapında milyarlarca insan tarafından kullanılmakta olan sosyal iletişim uygulaması WhatsApp'daki grup özelliği sayesinde arkadaşlarınız ve ailenizle iletişim halinde kalmanız daha kolay hale geliyor. Ayrıca günlük ya da iş hayatınızdaki iletişiminizi de kolaylaştırıyor ve paylaşımlar yapabilmenize olanak sunuyor. Bu sebeple de büyük ilgi görüyor. Peki WhatsApp'da grup nasıl oluşturulur ve kullanıcılar gruplara nasıl davet edilir? Teknolojioku olarak bu yazımızda adım adım anlatıyoruz.

Popüler sosyal iletişim uygulaması WhatsApp'da en çok merak edilen konulardan biri de nasıl grup oluşturulacağı ve kullanıcıların gruplara nasıl davet edileceğidir. Davet bağlantısı ile kullanıcıları gruplara davet etmeniz mümkün. Lâkin bir kişinin bağlantıyı başka kişilere iletmesi ve bağlantıyı kullanan başka kişilerin, grup yöneticisinden ayrıca onay almadan gruba katılması mümkündür. Dolayısı ile bu özelliği sadece güvendiğiniz kişilere bağlantı göndermek için kullanmanızda fayda olduğunu hatırlattıktan sonra WhatsApp'da grup nasıl oluşturulur ve kullanıcılar gruplara nasıl davet edilir? sorusunun cevabını adım adım inceleyelim.



Grupta yöneticiyseniz bir davet bağlantısı göndererek başka kullanıcıları gruba davet edebilirsiniz. Yönetici, istediği zaman Bağlantıyı sıfırla özelliğini kullanarak önceki davet bağlantısını geçersiz kılabilir ve yeni bağlantı oluşturabilir.