Daha önce bazı detayları ortaya çıkan OPPO Watch resmi olarak tanıtıldı. Türkiye'de satışa sunulacak olan OPPO Watch 46 ve 41 mm olmak üzere iki farklı ekran boyutu ile gelecek. 46 mm olan akıllı saatin ekranı 1.91 inç boyutuna sahip. Ekran çözünürlüğü ise 402 x 476 piksel olacak. Küçük ekranlı sürüm ise 1.6 inç boyutunda olacak ve ekran çözünürlüğü ise 320 x 360 piksel olarak tasarlandı.

OPPO Watch tasarım anlamında Apple Watch'u andırıyor. Dikdörtgen şeklinde ekranı bulunan akıllı saat yan yüzünde iki adet tuşa sahip. Akıllı saatin gövdesi 6000 serisi alüminyum malzemeden üretilirken, saatin arka yüzeyi plastik ve seramik malzemeden üretilmiş.

Akıllı saat gücünü Snapdragon Wear 3100 işlemciden alıyor. Saatte 1 GB RAM ve 8 GB depolama alanı da yer alıyor.



Oppo Watch özellikleri arasında kalp ritmi takibi EKG, uyku takibi, otomatik spor belirleyici gibi seçenekler bulunuyor. Pil ömrü olarak ise büyük sürümde 36, küçük sürümde ise 24 saat olarak veriliyor. Pil tasarruf modunda bu süre 21 ve 14 gün olarak veriliyor.

Akıllı saatin 41 mm sürümünün fiyatının 249 Euro olacağı açıklandı. Ağustos ayından itibaren satışa sunulacak olan OPPO Watch Türkiye pazarında da satılacak.