2008–2009 Genç Erkekler Voleybol müsabakalarında Didim Belediyespor Genç Erkekler Voleybol takımı iki devreli lig usulüne göre oynanan müsabakalarda il ikincisi oldu.
Didim Belediyespor Genç Erkekler Voleybol takımı, Gençler Voleybol Müsabakalarında elde ettiği başarılı sonuçların il ikincisi oldu. Didim Belediyespor Genç Erkekler Voleybol takımı sevinçlerini ve aldıkları kupayı Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı ile paylaştı.
Başkan Kamacı"nın makamında düzenlenen ödül törenine Didim Belediyespor Kulüp Başkanı İzzet Us ve sporcularda katıldı.
Ödül töreni öncesi konuşan Didim Belediyespor Kulüp Başkanı İzzet Us “Genç Erkekler Voleybol takımımız il genelinde 4 takımın yer aldığı 2 devreli lig usulüne göre oynanan maçlarda grubu ikinci sırada bitirmiştir. Bu anlamda kulübümüz adına sevindirici bir durum. Bizlere her zaman destek veren başta Belediye Başkanımız olmak üzere tüm Didimlilere teşekkür etmek istiyorum” dedi.
Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı ise, elde edilen başarından dolayı voleybolcuları ve kulüp başkanına teşekkür etti ve bundan sonra yapılacak müsabakalarda başarılara diledi. Başkan Kamacı her zaman yanlarında olacaklarını de dile getirdi.