10 Mayıs günü başlayan turnuva dün Didim Kaymakamlığı ile Gazi İlköğretim Okulu arasında oynanan final maçıyla sona erdi. Final maçını 3-2 kazanan Kaymakamlık takımı turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.
Didim Kaymakamlığınca düzenlenen kurumlar arası Voleybol Turnuvası oynanan final maçıyla sona erdi. 10 Mayıs Pazartesi günü başlayan turnuvada 4 grupta 21 takım mücadele etti. Turnuvanın final maçında ise Kaymakamlık takımı ile Gazi İlköğretim Okulu takımları karşı karşıya geldi. Didim Kapalı Spor salonunda oynanan ve çekişmeli geçen maçı Kaymakamlık takımı 3-2 kazanarak turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. Didim Kaymakamı Ali Katırcı"nın da mücadele ettiği Kaymakamlık takımı şampiyonluğu dolayısıyla kutladı.
Maç sonrasında ödül töreni düzenlenirken 1.liği Kaymakamlık, 2. Liği Gazi İ.Ö.O, 3.lüğü Esra Karakaya Anadolu Lisesi, 4.lüğü ise Didim Belediyesi elde etti. Dereceye giren takımlara kupa ve madalya verilirken turnuvaya katılan tüm takımlara da katılım belgesi verildi.
Didim Kaymakamı Ali Katırcı her yıl yapılan turnuvanın amacının Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personelin kaynaşmasını sağlamak olduğunu söyleyerek, “Bu turnuva ile aynı zamanda çalışanlar iş stresini atıyor; sağlıklı yaşam içinde spor yapmış oluyorlar. Bende bu turnuvada olmaktan mutluyum. 21 takımımız mücadele etti. Amaç kazanmak değil; spor yapmak ve kaynaşmak” dedi. iha