Aydın"da ticaret ve sosyla hayatı daha ileri noktalara taşımak için çalışacaklarını belirten Dokuzlu, çalışmalarında Vali Malay"dan da destek beklediklerini söyledi.
AYTO"nun yeni yönetimini makamında kabul eden Vali Mustafa Malay, Aydın"ın en güçlü sivil toplum örgütlerinden birinin AYTO olduğunu ifade ederek “Her zaman yanınızdayım. Yeni yönetim kurulu arkadaşlara başarılar diliyorum” dedi.
Aydın Ticaret Odası"nın 82 yıl önce faaliyetlerine başladığını ve bu süreçte Aydın"ın ilerlemesinde odanın ciddi rolü olduğunu ifade eden AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, “Şu an itibariyle 6 bin 250 üyemiz var. Yapılan seçimler sonucu 49 kişiden oluşan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız belirlendi. Hedefimiz hizmetleri kaldığı yerden devam ettirip, hizmet zincirine yeni halkalar eklemektir” dedi.
Ziyarette konuşan AYTO Meclis Başkanı Mustafa Parmaksız ise, aynı zamanda tarımla da uğraştığını kaydederek, şu anda ilin en önemli sorunlarından birinin tarım sektöründe yaşanan sıkıntılar odluğunu belirtti.
Ziyarete AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu ve Meclis Başkanı Mustafa Parmaksız ile birlikte yönetim kurulu üyelerinden Mehmet Sabuncu, Metin Alp Alpargun, Mehmet Gümüş, Kenan Vardar, Selim Sır, Hakan Kaya, Ömer Özkaya, Abdullah Yılmaz, Bülent Gündüz ve Mehmet Özgen katıldı.