Dün gece saat 21:30'da Belediye Kültür Park Amfitiyatroda sahnelenen oyunda Süheyl ve Behzat Uygur'a, Birol Engeler, Berat Yenilmez, Mustafa Önder Keskin, Özlem Gürler ve Zeynep Yaldız eşlik etti. Oyunun yönetmenliğini Nedim Doğan'la birlikte Behzat Uygur yaptı. Dekorda Barış Dinçel'in, müziklerde Behzat Gerçeker'in, kostümde Yasemin Öztürk'ün imzasını taşıyan oyunun çevirisi Murat Somay tarafından yapıldı. İki perdelik oyunda eşlerinden ayrıldıktan sonra zorunlu sebeplerle aynı evde yaşamaya başlayan
iki yakın arkadaş anlatılırken, biri son derece titiz ve simetri hastası, diğeri ise onun tam aksine dağınık ve olağanüstü pis bir insanın yaşadıkları anlatılıyor. Oyunda ayrıca evliler, evlenmeyi düşünenler ve eşlerinden ayrılanlar ile aynı zamanda çiftlerin birbirine tahammülü sorgulanıyor.
Oyunu aralarında Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı ve eşi, Didim Belediye Başkanvekili Ercan Atasoy, CHP Didim İlçe Başkanı Mustafa Bekar, CHP'li İl Genel ve Belediye Meclis üyelerinin de bulunduğu 600'e yakın kişi seyretti.