Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Son raporlar, Samsung'un Galaxy F22 adlı yeni bir seri telefon üzerinde çalıştığını ortaya koyuyor. Birden fazla rapor, bu ayın başında piyasaya sürülen Galaxy A22'nin yeniden markalanmış bir versiyonu olabileceğini iddia etti.

Samsung, Hindistan'da yeni bir F serisi akıllı telefonun piyasaya sürülmesi için hazırlanıyor. Galaxy F22, F serisi altında piyasaya sürülen bir sonraki akıllı telefon olabilir. Samsung henüz bu konuda resmi bir açıklama yapmadı. Ancak, yeni Samsung akıllı telefonun lansmanı yakın gibi görünüyor. Resmi onay öncesinde, F22 için destek sayfası şirketin Hindistan web sitesinde yayınlandı. Destek sayfası, cihaz hakkında çok fazla bilgi vermedi ancak son gelişmeler, cihazın muhtemelen yeniden markalanmış bir Galaxy A22 olduğunu gösteriyor.

Cihaz bu haftanın başlarında Bluetooth SIG sertifika platformunda da görülmüştü. Galaxy A22, 4G ve 5G versiyonlarıyla gelecek. Hindistan'a gelecek olan Galaxy F22'nin 4G mi yoksa 5G cihazı mı olacağı belli değil.




Galaxy A22, 6.4 inç S-AMOLED HD+ 90Hz ekrana, 13 megapiksel ön kameraya ve 48 megapiksel + 8 megapiksel + 2 megapiksel + 2 megapiksel dörtlü kamera sistemine sahip. Helio G80 yonga seti, 6 GB'a kadar RAM, 128 GB'a kadar depolama, 15W şarjlı 5.000 mAh pil ve yana monte parmak izi tarayıcı ile donatılmış. Öte yandan Galaxy A22 5G, 6.6 inç TFT FHD+ 90Hz panel, 8 megapiksel ön kamera ve 48 megapiksel + 5 megapiksel + 2 megapiksel üçlü kamera sistemine sahip. Dimensity 700 yongası, cihazı 8 GB'a kadar RAM ve 128 GB'a kadar depolama alanıyla besliyor. Ayrıca 15W şarj cihazı ve yana bakan parmak izi okuyuculu 5.000 mAh pil içeriyor.

Sızdırılan raporlara göre samsung bu cihazını 100 dolar civarında bir fiyattan satarak Xiaomi ve realme gibi isimlere meydan okuyacak.