Aydın Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü"nün sonbaharda başladığı sulama menfez inşaatlarını tamamlamasının ve çiftçilerin ürünlerini kaldırmasının ardından başlayan dolgu çalışmaları yaklaşık 4 aydır devam ediyordu. Çalışmaların başlangıcından bu yana yaklaşık 1 metreye yakın dolgu yapılan ve asfaltlama çalışmalarına başlanan 900 metrelik satıh asfalt kaplamalı bulvar 2 şerit olarak hizmete sunulacak.
Bulvarın tüm işçiliği ve dolgu malzemesi temini Aydın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü"nce yapılıyor. Asfaltlama çalışmalarının ardından orta refüj, kaldırım ve bordür çalışmalarının 45 güne kadar tamamlanması planlanan Zeybekler Bulvar"ı TOKİ"de oturan vatandaşlarımızı trafik olarak çok rahatlatacak.
Zeybekler Bulvarının özellikle Toki"de yaşayan vatandaşların yol sorununa çözüm olacağını belirten Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu “Bu bulvarımızla Toki"de ikamet eden vatandaşlarımızı, tarla içinde yapılan iki arabanın yan yana geçemediği, güvenli olmayan patikada seyahat etmekten kurtarıp, kısa sürede ve güvenle evlerinde olmalarını sağlayacağız. Bulvarımızı, asfaltlama çalışmalarının bitmesinin ardından hemen trafiğe açarak, vatandaşlarımızın bir an önce kullanımına sunmak gayretindeyiz” dedi.