Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Adana'da çektiği videolarlar fenomen haline gelen tostçu Anıl Kurt 27 yaşında geçirdiği trafik kazası ile hayatını kaybetti. Tostçu Mahmut lakaplı Anıl Kurt, İstanbul şubesinin açılışı için yola çıkmıştı. Ancak yolda geçirdiği kaza sebebiyle hayatını kaybetti. Yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayan Anıl Kurt'un olay yerinde can verdiği bildirildi.



Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri gönderildi. Sağlık ekipleri Anıl Kurt'un araç içerisinde öldüğünü bildirdi. Ardından Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı. 

Anıl Kurt sosyal medyada oldukça popüler bir isimdi. Sosyal medyada 263 bin takipçisi olan Kurt'un işleri de aynı derecede büyüyordu. İstanbul şubesi açmayı planlayan sosyal medya fenomeni ne yazık ki bu hayalini gerçekleştiremeden hayatını kaybetti. Tostçu Mahmut lakaplı fenomen İstanbul'un Beşiktaş semtinde bir şube açmayı planlıyordu. Daha önce de sosyal medyadan araç kullanırken paylaşımlar yapan Kurt, yüksek hız yaptığı anları gösteriyordu. Lüks bir BMW araç kullanan Kurt, sık sık İnstagram'dan paylaşım yapıyordu. 7 yaşından beri babasının yanında işi öğrenen Kurt ne yazık ki 27 yaşında hayata gözlerini yumdu.