İskenderun"daki terör saldırısını ve terörün destekçilerini kınayan ADÜ"lü Gençler, çeşitli bahaneler ileri sürülerek son dönemde yurdun değişik bölgelerinde yaşanan terör olaylarına karşı Türk milletinin dik duruşunu göstermek için bütün vatandaşlara evlerine ve iş yerlerine Türk bayrağı asmaya davet etti.
Nazilli Belediye Meydanı"nda Şehitlik büstünün önünde Türk Bayrağı açarak terör örgütü ve destekçilerini kınayan üniversiteli gençler adına açıklama yapan Kıvanç Bakırcı, terör saldırılarının hiçbir zaman Türk milleti ve Türk askerlerini yıldıramayacağını savundu.
Öğrenciler adına ortak basın açıklamasını okuyan Kıvanç Bakırcı, “Bu gün bir kez daha dünya kanununun gözleri önünde İsrail Devletini savaş makinesi her zamanki pervasızlığıyla ölüm saçıyor bu defa hedefte kuşatma altındaki mazlum Filistin halkının en tabii ihtiyaçlarını karşılamaya amaç edinmiş insani yardım gönüllüleri vardı. Vahşeti kurumsal davranış haline getiren yani İsrail ordusunun Akdeniz"in uluslar arası sularında seyretmekte olan mavi Marmara gemisine yönelik saldırısından ekranlara yansıyan vahşet görüntüleri yine tanıtıldı batının şımarık çocuğu her zamanki kendi başına buyruk hareket ediyor. Ve tüm dünya kamuoyu ile alay edercesine kendine haklı çıkarmak için yine o bildik dezenformasyon faaliyetlerinde bulunuyor katil İsrail bu tür çabalarla işlediği insanlık suçundan ve bu suçun sorumluluğundan kaçamaz. Bu gün insanlık vicdanında yargılanmış ve hüküm giymiş İsrail terörü hiç kuşkusuz yakın bir gelecekte hak ettiği cezayı bulacaktır. ADÜ öğrencileri olarak buradan hükümete sesleniyoruz; Bölgesel bir güç olma ihtirasında olan Türkiye bu olay karşısında yumuşak bir tepki sergileyemez. Hükümetten yapılan bu alçak saldırıya en sert biçimde tepki vermesini bekliyoruz. Buradan İskenderun da yaşanan terör saldırısı ve İsrail operasyonunda hayatının kaybeden şehitlerimize Allahtan rahmet ve milletimize başsağlığı diliyoruz” şeklinde konuştu. iha