Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

MediaMarkt yeni kampanyaları ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. MediaMarkt şimdi de Euro 2021 için kolları sıvadı. Futbol severleri ekran başına kitleyecek olan Euro 2021 heyecanı büyük TV'lerde çıkar. Bunu bilen MediaMarkt her bütçeye özel televizyon indirimleri ile çıkageliyor.

MediaMarkt'ın kampanyası kapsamında Samsung'un 139 ekran Ultra HD 4K TV modeli 6.999 TL'den alıcalarını bekliyor. Samsung 55TU8500 olarak geçen Crystal serisi, görüntü kalitesi ve işlemcisi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Oldukça şık tasarıma sahip olan Samsung 55TU8500, Dual LED, 4K Kristal İşlemci ve Dinamik Kristal ekranı ile futbol keyfini ikiye katlıyor. Samsung 55TU8500 modelini satın alabilirsiniz.

Çim sahayı evine taşımak isteyenleri de MediaMarkt unutmuyor. Philips'in Ambilight destekli 50PUS8505 modeli 5.799 TL'den satılıyor. P5 Perfect Görüntü Motoru destekli bu TV, Ambilight ışıkları sayesinde stadyumu evinize getiriyor. Dolby Vision ve Dolby Atmos desteği sayesinde destekli içeriklerde en üst görüntüleme ve ses deneyimi bu TV'de sizleri bekliyor. 126 ekran büyüklüğünde 4K ekrana sahip olan Philips 50PUS8505 modelini satın alabilirsiniz.

MediaMarkt'ın kampanyası TV modelleri ile de sınırlı değil. MediaMarkt, müzik severler için Beats Solo Pro modelinde de görülmemiş bir indirim yapıyor. Aktif gürültü engelleme özellikli olan Beats Solo Pro, hem iOS hem de Android desteğine sahip. Kablosuz bir deneyim sunan kulaklık, ANC'si sayesinde dış dünya ile olan bağınızı koparabiliyor. Bass'ları temiz bir şekilde veren Beats Solo Pro'yı 1.299 TL'ye satın alabilirsiniz.

MediaMarkt'ın Euro 2021 için düzenlediği tüm kampanyalara ise ulaşabilir ve ihtiyacınız olan teknolojik ürünleri uygun fiyata satın alabilirsiniz.