27 Haziran 2010 Pazar günü sonlanan Korfbol Şampiyonası"nda tüm zorlu rakiplerini eleyerek Türkiye Kupa"sını alan İncirliova Belediyespor Korfbol Takımı sevinçlerini Başkan Fadime Orbay"ı makamında ziyaret ederek paylaştılar.
Ziyarette şampiyon oyuncuları Başkan Orbay"ın yanı sıra Belediye Meclis Üyesi Muzaffer Küçüsarı, Belediye Meclis Üyesi ve İncirliova Belediyespor Kulüp Başkanı Hasbi Akman"da tek tek tebrik ettiler. Başkan Orbay yeni yeni tanınmaya başlanan korfbol sporunun yaygınlaştırılması amacıyla kurulan takımın ilk olarak katıldığı şampiyonluk kupasında Türkiye"yi temsil edecek olmasının büyük gurur duyduğunu belirterek, “Her konuda olduğu gibi sporda da adını hep ilklere yazdıran İncirliova"nın, ülkemizi Polonya"da en iyi şekilde temsil edeceğinden hiç şüphem yok. Takımımızı her anlamda desteklemeye devam edeceğiz. Karma bir oyun dalı olarak yeni yeni yaygınlaşan korfbolda takımımız bir öncülük yaptı. Hem çim sahada, hem salonda, hem de havuzda oynanabilen bu spor dalında takımımız ekibiyle birlikte çeşitli çalışmalara da imza atacağız. İncirliova Belediyesi ve İncirliova halkı adına bize bu büyük gururu yaşatan takımımızın her bireyine teşekkür ediyor, Avrupa müsabakalarında aynı gururu yaşatmalarını diliyoruz” dedi.
İncirliova Belediyespor Kolrfbol takımı yöneticileri ve oyuncuları da İncirliova"yı başarıyla temsil etmekten duydukları gururun mutluluğuyla birlikte Türkiye Kupası"nı alarak yurtdışında hem İncirliova"yı hem Aydın"ı hem de Türkiye"yi başarıyla temsil edeceklerine söz vererek kupayı Belediye Başkanımız Fadime Orbay"a sundular.

KAYMAKAM ÜNAL"DAN KORFBOL TÜRKİYE ŞAMPİYONLARIMIZA TATİL HEDİYESİ
Korfbol Türkiye Şampiyonu İncirliova Belediyespor Korfbol Takımı Kaymakam Adem Ünal"ı da makamında ziyaret etti. Haklı gururlarını herkesle paylaşarak çoğaltan takım yönetici ve oyuncuları makamında kabul eden Kaymakam Adem Ünal da bu güzel duyguyu İncirliova ve İncirliovalılara yaşatan takıma teşekkür ederek başarılarını uluslararası düzeyde de görmekten kıvanç duyacağını dile getirdi. Takım yönetici ve oyuncularıyla bir süre sohbet eden Kaymakam Ünal bu başarının ödülü hakkettiğini ve tüm takıma Ortaklar Gümüşköy"de bulunan Termal tesislerinde üç günlük tatil hediye etti. iha