Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Önce WhatsApp, sonra Instagram derken Türkiye genelinde internet sorunu da baş gösterdi. Hali hazırda pek çok bölgede internete erişimde sorun yaşanıyor. Yani şu anda sosyal medya kanallarının haricinde pek çok siteye de erişim sağlanamıyor.

Facebook durum ile ilgili bir açıklama yaptı ve sorunun kendilerinden kaynaklandığını, durumu düzeltmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Fakat internet erişimi sıkıntısı tarafında ne olduğunu kimse bilmiyor.

Bazı sitelere erişim sağlanırken, bazıları hata veriyor. Birkaç denemeden sonra açmak istediğiniz siteyi açabiliyorsunuz. Bazı siteler ise defalarca denemenize rağmen açılmıyor.

Saat 19:00 gibi internette bir sıkıntı meydana geldi. İlk olarak bu sıkıntının Facebook, Instagram, WhatsApp gibi sosyal medya platformlarıyla ilgili olduğu düşünüldü. Fakat sonrasında olaylar tamamen farklı bir boyuta ulaştı.

Hala internet genelindeki sıkıntı giderilebilmiş değil. Bu sıkıntının operatör dahilinde olup olmadığını da bilmiyoruz. Örneğin ben evimde Türk Telekom telefonumda ise Vodafone kullanıyorum. Şu anda hem mobil, hem de ev internetinde sorun mevcut.

Bazı siteler hiç açılmazken bazı siteler defalarca denemeden sonra açılıyor. Peki siz hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz? Kullandığınız sağlayıcıyla ilgili bir sorun yaşıyor musunuz? Ya da bulunduğunu bölgede herhangi bir sıkıntı var mı? Bizlerle yorum olarak paylaşabilirsiniz.