Turkcell yaptığı açıklama ile Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı kapsamında internet paketlerini fiyatı aynı kalmak kaydıyla ikiye katladığını açıkladı. Yani 10 GB data paketi olan Turkcell abonesi aynı fiyata 20 GB kullanabilecek.

Turkcell'den bomba gibi kampanya: 2 kat internet

Ayrıca, Türkiye'nin sevilen dijital uygulamaları BiP, TV+, Dergilik, fizy ve lifebox'ta geçerli GB'lar da iki katına çıkıyor. Kampanyadan faydalanabilmek için BiP uygulamasına girerek, keşfet içerisindeki “Enflasyonla Mücadele” kanalını takip etmek yeterli olacak.

Kaan Terzioğlu: “Turkcell Türkiye için var”

Çeyrek asırdır Türkiye'nin dijital ve toplumsal kalkınmasına katkı sağlamak için çalıştıklarını söyleyen Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, “Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı kapsamında başlatılan kampanyayı biz de destekliyoruz. Enflasyona eksi yönde katkı yapan tek sektör olarak, bugün de üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. Turkcell Türkiye için var; Türkiye olmadan Turkcell var olamaz. Biz de dijital altyapımızı müşterilerimize açarak internet kotalarını ikiye katlıyoruz. Bu sayede müşterilerimiz aynı fiyata 2 kat daha fazla internet kullanmaya başlayacak. Biliyoruz ki Türkiye kazanırsa Turkcell de kazanacak” dedi.

Kampanya ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler Turkcell'in konuyla ilgili hazırladığı internet sitesine bakabilir. Kampanya'nın 1 Ocak 2019 tarihine kadar devam edeceğini de hatırlatmak isteriz.

Diğer operatörlerden henüz bilgi gelmedi

Bu konuda operatörler arasında ilk destek veren marka Turkcell olurken Vodafone ve Türk Telekom'dan henüz resmi bir açıklama yapılmadığını belirtelim.

Kaynak: TEKNOLOJİ OKU