Buna göre Ev Avantaj Tarifelerinden yararlanan Türk Telekom müşterileri Ramazan ayı ve bayramı boyunca şehiriçi-şehirlerarası ayrımı olmadan bütün ev ve iş telefonlarını tüm gün boyunca ücretsiz arayabilecek. Böylece Ramazan ayı ve bayramı boyunca Ev Avantajlılara tüm gün evden konuşma bedava olacak.
Türkiye"nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri grubu Türk Telekom, Ev Gibi Yok konsepti çerçevesinde müşterilerinin hayatına değer katmayı sürdürüyor. Ramazan ayına birbirinden avantajlı kampanyalarla giren Türk Telekom şimdi de, Ev Avantaj tarifelerini kullanan müşterilerine Ramazan ayı ve bayramı boyunca ev ve iş telefonu aramalarını, tüm gün bedava yapma imkanı sunuyor.
Müşteri odaklı yaklaşımı ve ürün ve hizmetleriyle kullanıcılara katma değer sağlama vizyonuyla hareket eden Türk Telekom, son olarak geçtiğimiz günlerde tüm müşterilerine sunduğu “7"den 7"ye bedava” kampanyasını yıl sonuna kadar uzatmıştı. Müşterilerinin hayatlarını kolaylaştıran hizmetler sunmaya devam eden Türk Telekom, Ramazan ayı öncesindeki bu yeni kampanya ile de 4 milyonu aşkın Ev Avantaj müşterilerine 1 ayı aşkın süre, gün boyunca bedava konuşma olanağı sağlıyor. “7"den 7"ye bedava” kampanyasının da geçerli olduğu Ramazan ayı ve bayramı süresinde, her iki kampanyadan da yararlanarak tüm gün boyunca bedava konuşma fırsatına kavuşan Ev Avantaj müşterilerine 6 bin dakikalık adil kullanım limiti uygulanıyor.
Türk Telekom ürün ve hizmetlerini müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerine cevap verecek şekilde geliştirmeye odaklandıklarını aktaran Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, yeni kampanyaya ilişkin olarak şunları söyledi: “Düzenlediğimiz kampanya ve tarifelerle müşterilerimizin katma değerli ürün ve hizmetlerimize her zaman en avantajlı koşullarda ulaşabilmelerini sağlıyoruz. Ramazan ayında da müşterilerilerimizin beklentilerinin karşılanmasına yönelik bu kampanya ile Ev Avantaj müşterilerimize sağladığımız faydalara bir yenisini daha bekliyoruz. Hatırlayacağınız gibi kısa süre önce tüm müşterilerimiz için 7"den 7"ye bedava kampanyamızın süresini yıl sonuna kadar uzattık. Son olarak Ev Avantaj tarifelerini kullanan müşterilerimize, Ramazan ayı ve bayramı süresince tüm gün bedava konuşma fırsatı sunuyoruz. Tüm Ev Avantaj müşterilerimiz, bu bir ay boyunca ev ve iş telefonları ile yapacakları görüşmeler için hiçbir ücret ödemeyecekler. Bu kaçırılmayacak fırsatın müşterilerimizden yoğun ilgi göreceğine inanıyoruz” iha