Monster Notebook katkılarıyla hazırladığımız Oyun Canavarı'nın yeni bölümüyle karşınızdayız. Bu bölümdeki konuğumuz ilk olarak 2007 yılında çıkışını gerçekleştirmiş olan Crysis'in remastered versiyonu.

Bilindiği üzere Crysis Türk oyun tarihi açısından çok önemli bir yapım. Çünkü o dönemde hiçbir oyunda Türkçe alt yazı desteği bile yok iken CryTek geliştirdiği Crysis'e hem Türkçe altyazı hem de Türkçe dublaj seçeneğini eklemeyi ihmal etmemişti.

Üstelik oyun o dönem ülkemizde 50 TL gibi oldukça uygun bir etiketle satışa sunulmuştu. CryTek kar marjını minimumda tutarak sadece oyun severlerin oyuna ulaşmasını istemişti.

Peki ama Almanya merkezli bir stüdyo neden Türk oyun severler için bu kadar iyilik yaptı? Çünkü CryTek'in kurucu Cevat Yerli adında Türk asıllı bir girişimciydi.

Yerli kardeşler tarafından kurulan stüdyo Crysis ile adeta destan yazmıştı. Bugün ise bu oyunun 13 yıl sonra galen remastered versiyonu ile karşınızdayız.

Crysis Remastered ile ilgili sorularınızı bu videonun altında ya da aşağıdaki yorumlar bölümünde bizlerle paylaşabilirsiniz. Büyüyen Teknolojioku ailesine katkıda bulunmak için YouTube kanalımıza abone olmayı  ve videolarımızı beğenmeyi unutmayın. Desteğiniz bizim için önemli ve bu tarz destekler  size daha fazla içerik üretmek için bize motivasyon sağlıyor.  

Oyunun remastered versiyonundaki grafik iyileştirmelerinin çok iyi olduğunu söylemek gerekiyor. Bu oyunu en yüksek sistem gereksinimlerinde oynayabilmek için çok güçlü bir PC'ye ihtiyacınız var. 

Yani normal 15.000 TL'ye aldığınız bir PC ile Crysis Remastered'ı en yüksek ayarlarda kasmadan donmadan oynamanız pek de mümkün görünmüyor.