Nazilli Belediye Başkanlık Makamında yapılan Muhammet Çetin Polat (26) ile imza töreninde Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyespor 2. Başkanı Hilmi Volaka, Genel Kaptan Özgen Türker, Profesyonel Şube sorumluları Nurettin Özkat ve Mehmet Atalay ile Genel Menajer Orhan İbiş hazır bulundu.
Geçtiğimiz sezonun başarılı defansı Muhammet Çetin Polat"ın transferi ile lige sıkı bir dönüş yapacaklarını ve Lige iddialı gireceğini belirten Nazilli Belediyespor yöneticileri transfer sezonun başlaması ile bomba transferler yaparak hem taraftarın gönlünü kazanacağız hem de kadromuzu güçlendireceğiz dedi.
Havadan ve Karadan kimseye geçit vermeyeceğiz diyen Nazilli Belediyespor Kulüp Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler yaptığı konuşmasında; “Nazilli Belediyespor olarak Teknik heyetimizin isteği doğrultusunda ve eksik bölgelerimize nokta transferler yapıyoruz. Teknik heyetimizin ve transfer komitemizin ligin ikinci yarısında başlayan futbolcu izleme çalışmaları doğrultusunda transfer listemizde yer alan futbolcularla görüşmelerimiz sürüyor. Bu görüşmelerden birisi olan Muhammet Çetin Polat ile 2 yıllık sözleşme imzaladık. Muhammet"in havadan ve karadan top geçirmeyeceğine inanıyor ve güveniyoruz. Birçok mevkide görüşmelerimizin devam ettiği oyuncular var bu oyuncuları da kadromuza dahil etme çabasındayız. 7 Temmuzda top başı yapacak takımımızın transfer çalışmalarını bu tarihe kadar tamamlama arzusundayız” dedi.
Defanstan korkmayın diyen Muhammet Çetin Polat yaptığı konuşmasında; “3 yıldır başarılı bir grafik çizdiğime inanıyorum. Zaten böyle bir başarı sergilemesem Nazilli Belediyespor beni transfer etmezdi. Özellikle 3 yıldır havadan ve karadan top geçirmiyor unvanımı bu yılda koruyarak, Nazilli Belediyespor"un kalesine top geçirmemeye çalışacağım. Nazilli Belediyespor"un hedeflerini bildiğim için tercih ettim” diye konuştu.