Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Koronavirüs süreci ve pandemi ortamının oluşmasıyla beraber toplu taşımaya olan ilgi azaldı. İnsanlar mikrop kapma endişesi ile bireysel ulaşım araçlarına yönelmeye başladı. Bunlardan biri de e-Scooter olarak bilinen üzerinde pil olan iki tekerlekli ulaşım araçları.  

Bu tarz ürünler genelde saatte 20-30 km hızla ilerleyebilen, üzerlerinde bir adet pil bulunan ve bir motor yardımı ile harekete edebilen iki tekerli ulaşım araçları. Menzilleri tek bir şarj ile 20 ila 30 km arasında olan e-Scooter modellerinin ortalama ağırlığı ise 15-20 kg civarında.

Toplu taşımaya gitmek ya da toplu taşımadan eve gitmek için kullanılabilecek olan bu araçlar aynı zamanda otomobillerin giremediği yerlerde de kullanılabiliyor. 

Katlanabilen bir gövdeye sahip olan bu ulaşım araçlarını kısa mesafelerde ve düz yollarda çok rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Katlandığında küçülen e-Scooter modelleri bir otomobilin bagajına bile çok rahatlıkla sığar hale geliyor. 

YouTube kanalımızda yayınlanan ve aşağıda izleyebileceğiniz videoda bu tarz ulaşım araçlarının nasıl kullanıldığını, son hızlarını, menzillerini ve özelliklerini anlattık. 

Büyüyen Teknolojioku ailesine katkıda bulunmak için YouTube kanalımıza abone olmayı  ve videolarımızı beğenmeyi unutmayın. Desteğiniz bizim için önemli ve bu tarz destekler size daha fazla içerik üretmek için bize motivasyon sağlıyor.