Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

TikTok'da bazı kullanıcılar videoları indiremediklerini ifade ederek çözümünü internet üzerinden araştırıyor. Biz de bu yazımızda TikTok'da video indirme ile ilgili detaylı bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

Popüler video paylaşım uygulaması TikTok sayesinde ses efektleriyle video çekebiliyor, aynı zamanda yüz efektleri ekleyerek ses efektlerine ayak uydurabiliyorsunuz. Genelde eğlenceli ya da merak uyandıran paylaşımların yapıldığı platformda kullanıcılar beğendikleri videoları indirmek isteyebiliyor. Ancak bazı kullanıcılar videoları indiremediklerini ifade ederek çözümünü internet üzerinden araştırıyor. Biz de bu yazımızda TikTok'da video indirme ile ilgili detaylı bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.



Video indirmek, TikTok videolarını çevrimdışı paylaşmanıza ve keyfini çıkarmanıza olanak tanır. Video indirmeleri ayarıyla diğer kişilerin videolarınızı indirmesine izin verebilirsiniz.

Video indirmeleri işlemleri hakkında bilmeniz gereken birkaç şey:
• TikTok'taki kişilerin videolarınızı indirmesine izin verdiğinizde, videonuzu cihazlarına kaydedebilirler.
   ༚  Şayet hesabınız özel bir hesap ise veya 16 yaşından küçükseniz, indirme ayarlarınız kapatılacaktır; bu ayarları siz açamazsınız.
   ༚  Hesabınızı herkese açık olarak değiştirirseniz, bu ayarın açık veya kapalı olmasını seçebilirsiniz.
•  Video indirmeleri ayarını kapatırsanız TikTok'taki diğer kişiler de yayınladığınız videoları indiremez.
   ༚ Bu ayarı kapattığınızda, insanlar daha önce yayınladığınız videoları ve gelecekteki videolarınızı indiremez.
   ༚  Bu ayar açıksa ve siz kapattıysanız, ayar açıkken indirilen videolarınızın hiçbiri etkilenmez ve videolar başka birinin cihazında kalır.
•  Video indirmeleri ayarı kapalı olduğu zaman, TikTok'taki diğen insanlar sizin videolarınızı canlı fotoğraflara, GIF'lere dönüştüremez veya Instagram, Snapchat ya da WhatsApp durumunda olduğu gibi diğer üçüncü taraf platformlarında doğrudan paylaşamaz. Unutmayın:
   ༚  TikTok'taki insanlar videonuzu üçüncü taraf platforlarında doğrudan paylaşamayacak olsalar dahi, videonuza bir link paylaşımı yapabilirler.
   ༚  Videonuzu kimlerin izleyebileceğini değiştirmek istiyorsanız videolarınızın gizlilik ayarlarını nasıl değiştireceğinizi bu bağlantıyı tıklayarak TikTok üzerinden öğrenebilirsiniz.

Not: Video indirmeleri ayarınız kapalıyken, kendi videolarınız için indirme ve tüm paylaşım seçeneklerine sahip olursunuz. Bunun anlamı da şudur ki, videolarınızı indirebilir, bunları canlı fotoğraflara veya GIF'lere dönüştürebilir ve videonuzu üçüncü taraf platformlarda paylaşabilirsiniz.

1. İndirmek istediğiniz videoya gidin.
2. Ok simgesine dokunun.
3. En altta Videoyu kaydet seçeneğine dokunun.

1. Profilinize gitmek için sağ alttaki Profil seçeneğine dokunun.
2. Ayarlarınıza gitmek için sağ üstteki 3 satır simgesine dokunun.
3. Gizlilik, ardından İndirmeler seçeneğine dokunun.
4. Açmak veya kapatmak için Video indirmeleri yanındakine dokunun.