PlayStation, yakın zaman içinde tanıtılması beklenen The Last Of Us Part II’ye ait yeni görüntülerin ve 8 dakikalık videonun yer alacağı yeni bir etkinlik düzenleyecek. Etkinlik Çarşamba günü (yarın) Türkiye saati ile 23:00’da gerçekleşecek.

PlayStation kullanıcılarının yakından takip ettiği The Last Of Us Part II oyunu, yakın zaman içinde tanıtılacak. Bu oyun şüphesiz şu anda PlayStation 4'ün en fazla merak edilen oyunu. Anlaşılan o ki; PlayStation 4, tahtını PlayStation 5'e bırakmadan önce, böylesine sağlam bir oyun ile kullanıcılarına mükemmel bir kapanış yapmak istiyor. 

The Last of Us Part II ile ilgili önemli bir gelişmeyi sizlere duyurmak istiyoruz. PlayStation 4 sahipleri, The Last of Us Part II'ye kavuşacakları günü beklerken PlayStation yönetiminden oyun ile ilgili çok önemli bir açıklama geldi. Sony tarafından yapılan açıklamada, Çarşamba günü (yarın) Türkiye saati ile 23:00’da bir State of Play etkinliği düzenleneceği ve bu etkinlikte The Last of Us Part II'nin yer alacağını bildirdi. 

PlayStation.Blog sitesinde yer verdiği yazıda Sid Shuman, Naughty Dog başkan yardımcısı ve oyunun yönetmeni olan Neil Druckmann‘ın bizlere bu yayında oyun deneyimi ve hikaye hakkında ayrıntılar vereceğini açıkladı.



YouTube ve Twitch hesapları üzerinden yapılacak State of Play yayınında, Naughty Dog‘un 19 Haziran’da çıkış yapacak olan yeni yapımı The Last Of Us Part II’den 8 dakikalık bir oynanış videosuna da yer verilecek.