Şu aralar PS4 sahiplerini nefeslerini tutmuş The Last of Us Part 2’nin satışa çıkmasını bekliyorlar. Bilindiği üzere Naughty Dog tarafından geliştirilen yapım 19 Haziran’da raflardaki yerini almış olacak. Oyuna ait incelemeler ise çıkışından 1 hafta önce yani 12 Haziran’da yayınlanacak.

Sony düzenlenen State of Play sunumunda merakla beklenen The Last of Us Part 2 için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Dilerseniz bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

The Last of Us 2’de ilk oyundaki Ellie karakterinin intikam mücadelesine tanıklık edeceğiz. Oyun kronolojik sıralama olarak ilk The Last of Us macerasından 5 yıl sonrasını konu edinecek.

Daha satışa çıkmadan tartışmalara neden olan The Last of Us Part 2 içerdiği eşcinsel sahneler nedeniyle gündem yaratmıştı. Hali hazırda oyunun bazı Ortadoğu ülkelerinde yasaklanması söz konusu.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. The Last of Us Part 2 Türkiye’de Türkçe alt yazı seçeneğinin yanı sıra Türkçe dublaj opsiyonuna da sahip olacak. Zaten son dönemde Sony’nin birinci parti oyunlarına Türkçe dil desteği eklemesine alıştık. Belki de PlayStation’ı ülkemizde vazgeçilmez kılan etkenlerden birisi de budur.

The Last of Us Part 2 incelemesi tüm dünya ile aynı anda TeknolojiOku’da da yayına girecek. Bizi takip etmeye devam edin.