Yönetim ve kamuoyundan beklediğini bulamayan taraftarlar, Fenerbahçe"yi Kadiköy"de 1-6 yenen kadroda yer alan efsane futbolcuları ve eski yöneticileri bir araya getirdi.
Aydınspor Hüseyin Aksu Tesisleri"nde gerçekleşen taraftar toplantısına Aydınspor"u 1. Lig"e çıkaran ve Fenerbahçe"yi Kadiköy"de 1-6 yenen kadroda yer alan futbolculardan Hikmet Şıktaşlılar ve Hayrettin Tabak ile geçtiğimiz yıllarda Aydınspor"da masör olarak görev yapan Emin Kocaman, Aydın Futbol Saha Komiserleri Derneği eski Başkanı Mustafa Danyal ve Aydınspor"un eski yöneticilerinden Türk Hava Kurumu (THK) Aydın Şube Başkanı Şevket Göknil katıldı. Toplantı sonunda Şevket Göknil"in önderliğinde bir ekip oluşturulması kararı alındı.
Toplantıda taraftarlar adına konuşan Asi-Kankalar Taraftar Grubu Sözcüsü Ali Anmaz, “Aydınsporumuz hakkında bugüne kadar herkes konuştu. Bizler taraftarlar olarak hep sabrettik, sustuk belki bir şeyler yapılır dedik; ancak her söz havada kaldı konuşulanlar unutuldu. Herkes sadece konuştuğuyla kaldı. Kısacası; herkes bir şeyler söyledi ama kimse çözüm önerisi getirmedi. Bugün Aydınspor"un durumu ortada. Her gün bir kriz haberi, tesislerin içler acısı durumu, Aydınspor kulübünün elinde kalan tek değer olan Mukan Perinçek Stadı"nın durumu. Bugün burada elektriği dahi olmayan bu karanlık kulüpten karanlıktan aydınlığa mum ışıklarıyla da olsa geçmek için efsanelerimizle toplandık.. Bizlerin çoğu Amani"nin libero oynadığını görmedik, İlker"in fırtına gibi sağ kanattan çıkışını görmedik , Hikmet"in yazdığı golleri görmedik, Hayrettin gibi bir sol bekimiz hiç olmadı..Ama biz hep onların hayaliyle ve hikayeleriyle büyüdük ve şu anda çoğu aramızdalar hepsine teşekkür ediyoruz” dedi.

“10 SENEDİR YAŞADIKLARIMIZ BURNUMUZDAN GELDİ”
Kimseyi değil herkesi eleştirmek için toplandıklarına dikkat çeken Anmaz, “Aydınspor bu hale geldiyse bu hale gelmesinde tüm yönetimlerin, tüm özel ve kamu kuruluşlarının, taraftar olarak bizlerin, Aydın halkının hepsinin suçu var ve bugüne kadar gördüğümüze göre herkes topu birbirine atarak kendi yaptıklarını, kendi suçlarını örtmeye çalışıyor.. Bunu bugüne kadar kimse açık yüreklilikle söyleyemedi herkes topu birbirine attı, son günlerde Aydınspor"da ve Aydın kamuoyundaki Aydınspor hakkında yetkili ve ilgili kişilerin yaptığı konuşmalarda bunları gösteriyor. Yeter artık biz her gün sabah gazeteleri açtığımızda Aydınsporumuz hakkında kriz haberi, kaos haberi, birbirine laf atma, çekişme haberi okumak istemiyoruz. Son 10 senedir bu yaşadıklarımız burnumuzdan geldi” diye konuştu.
Aydınspor"un eski yöneticilerinden THK Aydın Şube Başkanı Şevket Göknil de; “Eski yöneticileri ve Aydınspor"a emeği geçmiş isimleri bir araya toplamak için organizasyon çalışmalarına hemen başladık. Güçlü bir ekip kurmak için gayret göstereceğiz. Güçlü bir ekip kurulduktan sonra şehrin büyüklerinden destek isteyebiliriz” şeklinde konuştu.
aha önce Aydınspor konusunda yaptığı açıklamalarla dikkatleri üstüne çeken Aydınsporlu eski futbolcu Hikmet Şıktaşlılar ise; “Toplantıya Manisa"dan gelip katıldım, ben Aydınsporlu Hikmet"im. Yıllardan beri Aydınspor sayesinde bir yerlere gelmiş insanlar "Bana ne dememeli" Aydın"a ve Aydınlıya yakışır biçimde, yeni bir sayfa açıp, birlik ve beraberlik oluşmalı. Şevket Göknil"in organizasyonuyla gerekli birlikteliği oluşturalım, bu konuda üzerime düşen her türlü görevi yapmaya hazırım” ifadelerini kullandı.
Aydınspor"dan Milli Takıma giden ilk futbolcu olan Hayrettin Tabak da, şunları söyledi: “Biz Aydınlıyız 20 yıldan beri Aydınspor"a sahip çıkılması gerektiğini söylüyoruz, oluşacak ekibe Aydın Halkı"nın güven duyacağı herkesin dahil olması gerekir, herkesin ekibe güven duyması gerekiyor. Bürorat kesim bu ekibin içinde olmazsa olmaz” iha