İlk iki sezonu ile harikalar yaratan Stranger Things, yeni sezonu ile maceraya kaldığı yerden devam edecek. Edecek etmesine ancak o kadar da hızlı değil. Merakla beklediğimiz dizi erteleme haberi ile karşımızda.

Normalinde 2018'in sonlarına doğru yeni sezonuyla karşımızda olması beklenen dizi, 2019'un yaz ayları içerisinde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Henüz bu ertelemenin sebebi açıklanmış değil. Hayranların dehşete kapılmasını önlemek adına Netflix'in başkan yardımcısı Holland, kaçamak yanıtla olayı geçiştirdi.

Netflix'in orijinal içeriklerinden sorumlu yardımcı başkanı Cindy Holland, dizinin yazarlarının ve kendilerinin beklentinin farkında olduğunu, bu yüzden işleri aceleye getirmeyi düşünmediklerini belirtti. Bu bağlamda 2019'un yazından önce dizinin gelmeyeceği söylendi ve tarih doğrulandı.

Dizinin art arda iki sezon, hayranlarını bekletmeden yayınlanması 3. sezon için de benzer bir beklenti doğurmuştu. Ancak görünen o ki tıpkı Game of Thrones gibi Stranger Things'de bizi sürüm sürüm süründürmeye kararlı ertelemeleri ile. Eh geç olsun güç olmasın diyerekten gelecek yılı beklemeye koyulalım o zaman.



Kaynak: TEKNOLOJİ OKU