Fiyatı 37 TL olan Dashing Dinos ve Copperbell isimli iki oyun, Steam’de kısa bir süre için ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı. Oyunların özellikleri ve sistem gereksinimlerine haberimizin devamından göz atalım.

Steam her hafta olduğu gibi bu hafta yine 37 TL değerinde iki oyunu ücretsiz olarak kullanıcılarına sunuyor. Oyunlar 1 hafta süreliğine ücretsiz ve ücretsiz olduğu bu süre zarfından kütüphanenize yüklediğiniz taktirde sınırsız olarak ücretsiz bir şekilde oynayabiliyorsunuz.

Dilerseniz şimdi bu oyunların hangileri olduğuna, türlerine ve sistem gereksinimlerine hep birlikte göz atalım.

Macera türünde bir oyun olan Dashing Dinos, çok oyunculu olarak oynanabiliyor. Ayrıca oyunun çeşitli modları mevcut. Battle royal'den gol atma moduna kadar pek çok farklı moda oynmanız mümkün. Oyun özellikle de etkileyici grafikleri ile dikkat çekiyor.



Macera türünde olan Copperbell isimli bu oyun, oyunseverleri çok farklı dünyalara çeken el ile çizilmiş arka planı ile dikkat çekiyor. Ancak tek kişilik olan bu oyunun süresi pek uzun değil. Oyunda iki boyutlu haritaları sempatik bir karaktere hayat vererek tamamlamaya çalışıyorsunuz. Ayrıca tüm haritalar ve düşmanlar birbirinden farklı.