Avengers: Endgame'in ardından gelecek olan Tom Holland başrollü Marvel Sinematik Evreni filmi Spider-Man: Far From Home'dan yeni posterler yayınlandı.

Spider Man: Far From Home'dan yeni kareler!

Görsellerde Peter Parker, Quentin Beck, Nick Fury ve Michelle Jones'a ait posterler görüyoruz. Bu kez Amerika'dan uzakta olan genç kahramanımız Avrupa seyahatinde yeni maceralara atılıyor. -Dikkat, Avengers: Endgame spoiler'ı içerir-

Hakları Sony'de bulunan Marvel filmi Spider-Man: Far From Home'dan karakter posterleri yayınlandı. Peter Parker ve dostlarının seyahat edeceği yerler hakkında ipuçları veren posterlerde İngiltere'de bulunan Big Ben ve Venedik'teki yapıları görme imkanı buluyoruz.

Ayrıca filmin Prag'da da çekimlerinin olduğu bilinenler arasında yer alıyor. Avengers: Infinity War filminde Spider-Man'in de Thanos'un küle dönüştürdüğü kahramanlardan biri olduğunu görmüştük. Ancak aradan geçen beş yıllık sürede esas Avengers ekibi, kahramanları geri getirmenin bir yolunu bulmuştu.

Canlı popülasyonunu geri getirmek uğruna kendini feda eden isim ise Tony Stark olmuştu. Bilindiği üzere Tony, Peter Parker'ın yol göstericisi ve örnek aldığı kişiydi. Yeni filmde Tony'nin yerini dolduramasa da Peter'a yardım etmek üzere Maria Hill ve Nick Fury'nin harekete geçtiği fragman üzerinden görülüyor.

Jon Watts yönetmenliğindeki Spider-Man: Far From Home filminin oyuncu kadrosunda genç yıldız Tom Holland'ın yanı sıra, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders, Zendaya, Jake Gyllenhaal, Jon Favreau, Marisa Tomei, Numan Acar gibi isimlerin bulunduğu bilinenler arasında yer alıyor.

Jake Gyllenhaal'un rolü ise gerçek adı Quentin Beck olan Mysterio olacak. Filmde Quentin Beck'in geçmişi ve şimdi ne yaptığını tam olarak bilemesek de çizgi romanlarda Quentin Beck, geçmişte bir özel efekt uzmanı olarak çalışmakta olan sıradan bir adamdır.

Mysterio'ya dönüşümünün ardından ise bir illüzyonist olmuştur.

Çizgi romanlara göre Mysterio, kendini illüzyon yardımıyla herkese suç işleyen bir Spider-Man olarak tanıtır. Spider-Man, insanları manipüle etme özelliğine sahip olan Mysterio'dan sürekli kurtulmaya çalışsa da bir türlü başamamaktadır...

Spider-Man: Far From Home'un ülkemizdeki izleyicileriyle 5 Temmuz 2019 tarihinde sinemalarda buluşması beklenenler arasında bulunuyor.



Kaynak: TEKNOLOJİ OKU