SP Gençlik Kolları Aydın İl Teşkilatı tarafından Aydın Atatürk Meydanı"nda düzenlenen etkinlikte SP İl Başkanı Ömer Özmen, SP Merkez İlçe Başkanı Hali Aydoğmuş ve SP İl Sorumlusu Ali Söğüt de SP"Li gençleri yalnız bırakmadı.
Etkinlikte konuşan SP Gençlik Kolları İl Başkanı Barış Soyuçok, “Regaip Kandilinin rahmet ikliminin gönülleri fethettiği mübarek 3 Ayların başlangıcı olduğunu, bu manevi iklimin birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesi için bir fırsat olduğunu vurguluyoruz. Özellikle son günlerde artan terör olaylarına dikkat çekerek, ülkemizin her zamankinden fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu bir kez daha ilan ediyoruz. Uluslararası terör siyasetçilerinin ülkemiz içindeki kardeşlik bağlarını provoke etmeye yönelik girişimleri acımasız bir şekilde kendini göstermektedir. Bu karanlık oyunları boşa çıkarmak, ülkemizde bozulmak istenen huzur ve kardeşlik ortamını daha da güçlü bir şekilde tesis etmek için Regaip Kandili ile başlayan bu manevi iklim önemli bir fırsattır” dedi.
Etkinlikte yapılan konuşmaların ardından SP Gençlik Kolları Aydın İl Teşkilatı tarafından hazırlanan bin 750 kase helva ve 40 kilogram lokum kısa süre içerisinde vatandaşlara ikram edildi. iha