Son günlerde Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Twitter üzerinde yaptığı bir paylaşıma yapılan çirkin yorumlar ve sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları ile gündeme gelen sosyal medyanın durumu dikkat çekmeye başladı. 

Kamuoyunda 'sosyal medya kapanıyor' şeklinde algılanan durum aslında Türkiye'de 2 yıldır gündemde olan bir konunun devamı niteliğinde. Sosyal ağların vergi vermesi, ofis açması, kullanıcı bilgilerini paylaşması ve nefret söylemlerine izin vermemesi gibi taleplerde bulunulan bu süreç yeniden gündeme gelmiş gibi görünüyor. 

Sosyal medya kapanıyor mu sorusuna bu videoda yanıt verdik ve düşüncelerimizi sizlerle paylaştık. İşte sizler için hazırladığımız o video:

Sosyal medya ile ilgili görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünde bizlerle paylaşabilirsiniz. Büyüyen Teknolojioku ailesine katkıda bulunmak için YouTube kanalımıza abone olmayı  ve videolarımızı beğenmeyi unutmayın. Desteğiniz bizim için önemli ve bu tarz destekler  size daha fazla içerik üretmek için bize motivasyon oluyor.