Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla absürt denilebilecek haberlere ulaşmamız da kolaylaştı. Hatta artık bu kadarı da olmaz dediğimiz haberlerle karşılaşıyoruz. Bunlardan birisi de geçtiğimiz gün Tayvan'da gerçekleşti.

Tayvan'da bir kadın partneriyle balkonda ilişkiye girdi. İlişki esnasında dengesini kaybeden kadın balkondan aşağıya düştü. Aşağıda bulunan güvenlik kameraları düşüş anını an ve an kaydetti. 

Balkondan düşen kadın aşağıda bulunan aracın tavanına düştü. Aracın tavanı içeri göçtü ve kullanılamaz hale geldi. (Gel de bu durumu kaskoya anlat.) 

Sosyal medya cinsel ilişki esnasında balkondan düşen kadını konuşuyor!

Kadının düşmenin etkisiyle belinin kırıldığı belirtildi. Dilerseniz aşağıdan kadının düşme anına göz atabilirsiniz. Bu arada uyaralım. Görüntüler rahatsız edici olabilir.

Video bir hayli ilginç. Elbette insanların özel hayatlarıdır. Kimin ne yaptığı bizi çok ilgilendirmez. Fakat bu tarz olaylar sosyal medyada gündem olunca bizler de takipçilerimizle paylaşmak istedik.

Normal şartlarda çok daha farklı konuların sosyal medyada gündem oluşturması gerekirken, cinsel ilişki esnasında balkondan düşen kadın konuşuluyor. Tabi ki bu durum Türkiye özelinde birşey değil. Farklı ülkelerde de bu tarz olayların sıklıkla gündem olduğunu söyleyebiliriz.

Eğer sosyal medya bu kadar yaygınlaşmamış olsaydı bu tarz haberlere ulaşmamız pek de kolay olmazdı. Kameraların yaygınlaşmasıyla birlikte böyle ilginç olaylara tanıklık etmeye devam edeceğiz diyebiliriz.