Esnaf Oda Başkanlarını CHP İlçe Başkanı Av. Osman Ünsal ve ilçe yöneticileri karşıladı. Esnaf Odaları heyetinde Demirciler ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Ahmet Tokmakoğlu, Terziler Odası Başkanı Salih Kılıç, Manavlar Odası Başkanı Bülent Çalışkan, Şoförler Odası Başkanı Refik Karataş, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı İbrahim Çallıoğlu ile Güllübahçe Esnaf Odası Temsilcisi Hasan Toptay bulundu. Esnaf Oda Başkanları genel kurul sonrasında göreve başlayan Söke CHP İlçe Yöneticilerine başarılar diledi.

“ESNAFLARIN GİDERİ ARTIYOR AMA GELİR AYNI”

Tüm ülkede olduğu gibi Söke’de de esnafların sıkıntılarının olduğunu belirten Söke Demirciler ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Ahmet Tokmakoğlu, bu sorun ve sıkıntıların siyasiler tarafından Ankara’ya taşınması gerektiğini söyledi. Tokmakoğlu, son dönemde özellikle esnafların SGK ve Vergi borçları nedeniyle icralık duruma düştüğünü, her yıl artan ve değişen giderler karşısında esnaflarının gelirlerinde bir artışın olmadığını söyledi.

“SORUNLARI ANKARA’YA TAŞIYORUZ”

Söke’de sivil toplum kuruluşları ile yaptıkları görüşmelerden ortaya çıkan sorun ve sıkıntıları Milletvekilleri aracılığı ile Ankara’ya taşıdıklarını ifade eden Söke CHP İlçe Başkanı Av. Osman Ünsal; yarın Ankara’da olacaklarını ve ellerindeki raporları CHP Genel Merkezi’ne de sunacaklarını ifade etti.
aydinpost-twitter.png
 aydinpost-facebook.png