Fatma Suat Orhon Müze ve Sanat Evi"nde yer alan serginin açılış törenine İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, Söke Belediye Başkan Yardımcıları Levent Tuna ve Enver Helvacı, Stajyer Kaymakam Şeref Albayrak, Söke Belediye Meclis Üyeleri Afet Er, Namık Bayrakçı, Orhan Zararsız, Şule Tuntaş ve Oğuz Eryıldız, MHP Kadın Kolları Başkanı Günnur Er, CHP İlçe Yöneticisi Yasemin Gürsoy, CHP Kadın Kolları Başkanı Günnur Özden ve davetliler katıldı.
Açılış töreninde konuşma yapan Söke Belediye Başkan Yardımcısı Levent Tuna; “Söke Belediyesi olarak bu türlü kurslarımızı devam ettirmek arzusundayız ancak halkımızın destek ve katkıları çok önemli” dedi. Levent Tuna konuşmasında fotoğrafçılık kursu eğitmeni Tufan Dinarlı ve kursların gerçekleşmesinde emeği olan Söke Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu"na teşekkür etti.
Daha sonra konuklar sergiyi gezerlerken; Sökeli amatör fotoğrafçıların çektikleri fotoğraflar katılımcıların büyük beğenisini topladı. Sergi 14 Haziran tarihine kadar açık kalacak.
Sökeli fotoğraf sanatçısı Tufan Dinarlı"nın eğitmen olarak yer aldığı kurslar 6 dönem sürmüş, kurslara 70 civarında kursiyer katılmıştı. Söke Belediyesi Fotoğrafçılık Kurslarının sonbahar döneminde yeniden açılacağı belirtildi. iha