30 Ağustos Pazartesi günü TRT Türk Halk Müziği sanatçısı Nebi Yaşar"ın köprübaşı otopark alanındaki açılış konseri ile başlayacak 7. Pamuk Festivali ve Kurtuluş etkinlikleri, 6 Eylül günü ünlü sanatçı Volkan Konak"ın final konseri ile son bulacak.
31 Ağustos Salı günü Söke Türk Sanat Müziği Derneği Korosu konseri, 1 Eylül Dünya Barış Gününde ünlü THM sanatçısı Sabahat Akkiraz köpübaşı otopark alanında Sökeliler ile buluşacak. 2 Eylül Perşembe günü Söke Belediye Türk Halk Müziği Korosu hazırladığı repertuarını festival coşkusu içinde yine köprübaşı otopark alanında Sökelilerle paylaşacak. 3 Eylül Cuma günü Söke son dönemin ünlü gruplarından olan Gripin"i ağırlayacak. Rock müziğin sevilen grubu şarkılarını Sökeliler için söylerken, konser köprübaşı otopark alanında gerçekleşecek. 4 Eylül Cumartesi günü söke bir başka genç ismi bu kez kendi içinden çıkan bir sanatçıyı sahnede görecek. Çıkardığı albümü ile beğeni toplayan genç Sökeli popçu Cem Altıntaş Pazar yerinde kurulacak Söke Tarım, sanayi ve Ticaret Panayır"ı alanında konser verecek. 5 Eylül Kadir Gecesi nedeniyle bir gecelik aradan sonra festivalin final gecesi olan 6 Eylül"de Söke Volkan Konak ile sarsılacak. Ünlü sanatçı Volkan Konak ilçe stadyumunda şarkılarını binlerce Sökeli ile söyleyecek. Ayrıca final gecesinde Sökelilerin gönlünde ayrı yeri olan ünlü sunucu Hakan Doğanay güzel sunumu ve şovu ile Sökelilerin karşısında olacak.
Söke 7. Pamuk Festivali ve Kurtuluş Etkinlikleri Söke Şehir Bandosu, Söke Belediyesi Halk Oyunları Ekibi ve Söke Karadenizliler Derneği Halk Oyunları Ekibi ile renklenecek.
Halkın beğeneceğini umdukları bir program ile 7. Pamuk Festivalini gerçekleştirmeyi hedeflediklerini belirten Söke Belediye Başkan Yardımcısı Levent Tuna; başta Söke halkı olmak üzere tüm bölge halkını festival etkinliklerine beklediklerini belirtti.