Toplantının "Bilişim Kentleri Forumu" konulu ikinci oturumunda demo sunumu ile yer alan Söke Belediyesi, yaptığı sunum ile göz doldurdu.
İzmir Fuar Alanında gerçekleşen toplantıya Söke Belediyesi adına Bilgi İşlem Sorumlularından Mehmet Zeylan ile Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu personelleri katıldı. Toplantıda Söke Belediyesi"nden Mehmet Zeylan"ın yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı İlhan Ekincioğlu, Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Görür, Kemalpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Gündüz, Denizli İl Özel İdare Bilgi İşlem Sorumlusu Hayati Güney, Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Oktay Sındır konuşmacı olarak yer aldı.
Bilişim Kentleri Ege Bölge toplantısı Bilişim Kentler Forumu"na E-Belediyecilik uygulamalarında belediyelerin karşısına çıkan maliyetler, uygulamalar ve bu uygulamaları belediyelere sunan firmaların belirlenecek kurallar içinde hareket etmeleri gerektiği konuları en çok konuşulanlar oldu.
Toplantıda Söke Belediyesi"nin birçok Büyükşehir Belediyelerinin dahi henüz hayata geçiremediği çeşitli uygulamaları hayata geçirmesi katılımcılar tarafından takdirle karşılandı. Söke Belediyesi adına sunumu gerçekleştiren Bilgi İşlem Sorumlusu Mehmet Zeylan"ın konuşması beğeni toplarken; Söke Belediyesi"nin ödüllü uygulaması Akıllı Kent Otomasyon Sistemi (AKOS), E- Belediyecilik ve Mobil Belediyecilik uygulamaları dikkat çekti. iha