Aşkın Gözyaşları ile kitapseverlerden yoğun ilgi gören Mevlana aşığı yazar Sinan Yağmur, yeni kitabı ile Forum Aydın’da okurlarıyla buluşuyor. Ünlü yazar D&R Live İmza Günleri kapsamında son kitabı “Aşka Yolculuk-Veysel Karani”yi imzalayacak.

Forum Aydın, yayınlandıkları günden bu yana dokuz dile çevrilen ve satış rekorları kıran Aşkın Gözyaşları serisinin yazarı Sinan Yağmur’u yeni kitabı “Aşka Yolculuk-Veysel Karani” ile ağırlayacak. D&R ev sahipliğinde hayranları ile bir araya gelecek olan Sinan Yağmur, yeni kitabı “Aşka Yolculuğu” imzalarken Aydın’lı kitapseverler ile de bol bol sohbet edecek.

Aşk kavramını Allah, Peygamber ve anne üzerinden tanımlayan yeni kitabı ile Sinan Yağmur, 7 Nisan Cumartesi günü saat 14:00’da Forum Aydın D&R’da okuyucularıyla bir araya gelecek.
Aşkın Gözyaşları serisinin ilk kitabında Tebrizli Şems’i, ikinci kitapta ise Hz. Mevlana’yı anlatan Sinan Yağmur, Aşkın Gözyaşları III ile Şems’e umutsuz bir aşk ile bağlı olan Kimya Hatun’un hikayesi ile okuyucuyu buluşturmuştu.
Sinan Yağmur Hakkında:
1965 yılında Kırşehir’de doğan Sinan Yağmur ilk ve orta öğrenimini Kırşehir’de tamamladı. Kırşehir İmam Hatip Lisesinden 1984’te, Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden de 1990 yılında mezun olan Yağmur, aynı yıl Kelam ve İslam Felsefesi Ana Bilim Dalında yüksek lisansa başladı.
Çeşitli dergi ve gazetelerde yazıları çıkan Yağmur’un eserleri; Kuranda Büyük Günahlar, Benim Annem Bir Melek, Kaf Dağından Masallar, Kara Göz ve Hacivat, Dede Korkut Hikayeleri, Sevda Şelalesi, Öğretmence Sevebilmek İnsanı, Hz.Mevlana Tennure ve Ateş, Cennetin Gülü Hz. Muhammed, Aşkın Gözyaşları I - II - III.