Çine Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Karakollar köyü"nde açılan el sanatları teknolojisi kurslarını başarı ile bitiren kursiyerlere, sertifikaları düzenlenen törenle verildi. Köy Düğün Salonunda yapılan serginin açılışı Kaymakam Celalettin Cantürk, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Nurettin Yeşilbursa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muntaz Avcı,Tarım İlçe Müdürü Özkan Atakan ve Köy Muhtarı Yalçın Kavak birlikte yaptılar.Açılıştan sonra kursiyerlerin yaptıkları el işlerini inceleyen Kaymakam Cantürk tek tek kursiyerleri tebrik etti.
Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Halk eğitim Merkezi Müdürü Nurettin Yeşilbursa.bu yıl 6 köyde kurs açtıklarını bunlardan birisinin de Karakollar Köyünde olduğunu belirterek “Burada 18 kursiyere Kurs öğretmeni Esma Taşer tarafından kurdele işi,tel kırma, çin iğnesi ve kumbara dallarında el işleri eğitimi verildi. Kursiyerlerimizin hepsi de kursları başarı ile tamamladı” dedi.
Şenlik havasında geçen sergi ve açılış törenine daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve köylüler yoğun ilgi gösterdi. Gündüz gerçekleşen serginin ardından gece de Köy Muhtarlığı tarafından köyde eğlence düzenlendi.