Bozdoğan Ülkü Ocağı"nın düzenlemiş olduğu ülkücü şehit Ömer Yüce"yi anma programındaki etkinliğe Ülkü Ocakları Aydın il başkanı Burak Pehlivan, MHP Bozdoğan ilçe başkanı Çağrı Sarıoğlu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, MHP"li Meclis üyesi Cihat Öztürk ve çok sayıda ülkücü genç katıldı.
Ülkücü Şehit Ömer Yüce"nin kabri başında dua ve yasini şerif"in okunmasıyla başlayan program, kabir ziyaretinden sonra Ülkücü Şehit Ömer Yüce"nin annesi Münevver Yüce ziyaret edildi. Kendisi ile bir süre sohbet eden Bozdoğan Ülkü Ocağı Başkanı Engin Tulumbacı, ülkücü şehit Ömer Yüce"nin annesi Münevver Yüce"ye kendisinin her zaman yardımına koşacağını ve kendisini evladı gibi görmesini istedi. Ziyaretin ardından aynı günün akşamına saat Bozdoğan Ülkü Ocağı binasında Ülkücü Şehit Ömer Yüce ve tüm şehitler için yasin-i şerif okutuldu. Şehit Ömer Yüce"nin hayatını anlatan bir konuşma yapıldı.
Bozdoğan Ülkü Ocağı Başkanı Engin Tulumbacı, programda yaptığı konuşmasında; “Bizi biz yapan değerlerin hep farkında olmalıyız. Dava uğruna nice Ömerler toprağa düşmüştür. İmamoğlu, Önkuzu, Tokdemir ve niceleri asla unutmadık unutturmayacağız da. Bizler geçmişimize bağlı, o kıymetli ecdadın evlatlarıyız. Ülkücü Hareketin Mensupları Vatan sevdalıları, her zaman geçmişini bilecek, geçmişinden aldığı ders ile geleceğe ışık tutacak ve daima bu kutlu davanın yolunda yürüyecek. Görülüyor ki bugün de aynı hesabı yapmaya çalışanlar yani ülkenin bütünlüğünde milletin kardeşliğinde gözü olanlar var. Ülkücü hareket geçmişte olduğu gibi bugünde vatanı bölmeye çalışanlara asla izin vermeyecektir. Vatanı bölmek için yola çıkanların sonuçlarını bilmeden çıktıkları bu yolda başarıya ulaşamayacakları kesindir. Bozdoğan Ülkü Ocağı olarak şehitlerimizi bu güne kadar unutmadık bundan sonrada asla unutmayacağız. Bu vesileyle Din ve devlet için, vatan için ve millet için, canlarını hiçe saymış aziz şehitlerimizi rahmet minnet ve özlemle anarken, ebediyete intikal etmiş tüm geçmişimize Allah tan rahmet diliyorum. Ruhları Şad, Mekânları cennet olsun” dedi.