D-Marin Didim Marina'nın ev sahipliğinde D-Marin Çekek alanında konser veren ünlü şarkıcı Mustafa Sandal Didimlileri coşturdu. Mustafa Sandal "Aya Benzer", "İsyankar", "Suç Bende" gibi bir döneme damga vurmuş şarkılarının yanı sıra geçtiğimiz yıl müzik piyasasına sunduğu "Karizma" albümündeki sevilen çalışmalarını da seslendirdi. Rol aldığı "New York'ta 5 Minare" adlı filmle ilgili de bilgilere veren Sandal, "New York'ta 5 Minare setinden geldim. Sakalım o yüzden. 5 Kasım'da vizyona giriyor.
Seyrettiğiniz zaman zevk alacaksınız. Çok güzel ve özel bir çalışma" dedi. Sandal ayrıca D-Marin Turgutreis'in ilk konserini de kendisinin verdiğini söylerken "Kısmet D-Marin Didim'eymiş" dedi.
Konseri yaklaşık 10 bin kişi izlerken, konseri izleyenler arasında Doğuş Holding CEO'su Hüsnü Akhan, Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Alkan, Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı ve eşi, Doğuş Holding Otomotiv Grubu Başkanı Aclan Acar, Doğuş Marinalar Genel Koordinatörü Eli Erkan Bezirgan, Didim İlçe Emniyet Müdürü Sunay Öztürk, D-Marin Didim Müdürü Murat Yaprak, D-Marin Turgutreis Müdürü Zafer Kutluğ da yer aldı.
D-Marin Didim Yaz Konserleri'nin bir sonraki konuğu ise 30 Temmuz'da Fatih Erkoç olacak. Ücretsiz olan konser D-Marin Abfi Tiyatro'da yapılacak.