Akıllı telefon dünyasının en önemli isimlerinden birisi olan Samsung, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Orta segmente hitap eden ürün gamını genişletmek isteyen Güney Kore merkezli teknoloji devi, yakın zaman içerisinde yeni bir model ile karşımıza çıkabilir. Bunun ilk ip uçları ise Geekbench testinden geldi ve bahsi geçen gizemli Samsung modeli, bu sayede ortaya çıktı. Peki ama bu telefonun ismi ne olabilir? Ortaya çıkan az sayıda detaydan yola çıkarak bunu tahmin etmeye çalıştık.

Eğer teknoloji dünyasıyla yakından ilgileniyorsanız, Geekbench testinden bazı özelliklerin edinilebildiğini bilirsiniz. Ancak her ne kadar bazı donanımsal özellikler ortaya çıksa da tüm detayları bilmek pek mümkün olmuyor. Bu, yeni Samsung modeli için de geçerli. Yeni telefon için şu anda bildiğimiz en önemli şey gücünü Qualcomm tarafından üretimi gerçekleştirilen Snapdragon 750G işlemcisinden alacak olması. Bu da modelin 5G bağlantı teknolojisi ile geleceğini kesinleştiriyor.



Bir başka önemli nokta ise şüphesiz ki RAM kapasitesi. Geekbench sayesinde edindiğimiz bilgiye göre gizemli cihaz, 6 GB RAM kapasitesine sahip olacak gibi gözüküyor. Tüm bu bilgiler ışığında ise tahminimiz cihazın bir Galaxy A52 5G modeli olabileceği. Zira bu cihaz da  Snapdragon 750G yonga seti ile ilişkilendiriliyor. Şimdilik bilinenler ve tahminler bu şekilde. Bu konu hakkında gelişmeler oldukça sizleri haberdar ediyor olacağız.