5 Ağustos 2020 tarihinde yeni ürünlerini tanıtacağı Unpacked etkinliği düzenleyecek olan Samsung, ikinci bir video paylaştı. Yeni videoda etkinlikte tanıtılacak cihazlarla ilgili bazı ipuçları yer alırken, markanın yüzleri olan fenomenler de konuk oldu.

Etkinlikte Note 20 ailesinin modellerinin tanıtılması bekleniyor. Ayrıca markanın akıllı saati Samsung Galaxy Watch 3'ün de bu etkinlikte yüzünü göstereceğine kesin gözle bakılıyor. Videoda sadece akıllı saat ve telefon değil aynı zamanda kulaklık modeli ile ilgili ipucu da yer alıyor. Paylaşılan videoda markanın reklam yüzü olan Güney Koreli BTS grubu da görünüyor.

Son zamanlarda zor günler geçiren Samsung, dünya akıllı telefon pazarındaki liderliğini 2020 yılının ikinci çeyreğinde Huawei'ye kaptırmıştı. Marka eskisi kadar popüler olmasa da halen hem dünyada hem Türkiye'de birçok kullanıcısı bulunuyor.

Paylaşılan videoda telefon modelleri ile ilgili ipuçları da görünüyor. Ayrıca videoda geçen, “Samsung Dijital Şehri’ndeki geliştiricilerin, tasarımcıların, mucitlerin anlatacağı daha önce duyulmamış hikâyelere özel erişim” ifadesi de kafaları karıştırdı. Bir telefon modelinin arka yüzünün göründüğü videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.