Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Apple'ın 18 Ekim'de Unleashed isimli etkinliğini duyurmasının ardından yeni bir etkinlik duyurusu da Samsung'dan geldi. Samsung kendi YouTube kanalı üzerinden yeni etkinliği Unpacked Part 2 için bir fragman yayınladı.

Ekim ayı büyük şirketler açısından yoğun geçeceğe benziyor. Apple 18 Ekim'de Unleashed etkinliğini gerçekleştirecek. Bunun yanı sıra Google da Pixel 6 ailesini tanıtacak. Şimdi yeni bir duyuru da Güney Koreli teknoloji devi Samsung'dan geldi.



Şirketin yayınladığı fragmanda herhangi bir detaya yer verilmedi. Sadece etkinlik tarihi olan 20 Ekim duyuruldu. Etkinlik Türkiye saati ile 17.00’da YouTube canlı yayın olarak gerçekleşecek. Ancak etkinlikte tanıtılacağı tahmin edilen ürünler analistler tarafından bildiriliyor. Bazı analistlere göre OneUI 4.0 ve Galaxy S21 FE modelleri tanıtılabilir. Global anlamda tüm şirketleri zora sokan bir çip krizi mevcut. Çip krizi sebebiyle iptal edilen Samsung Galaxy S21 FE bu etkinlikte karşımıza çıkabilir. 

Samsung etkinlikle ilgili: "“Her kullanıcımızın farklı, renkli, bambaşka ve kendine has yaşam tarzı var. Bu nedenle kullandıkları teknoloji de elbette kişisel tarzlarını yansıtabilmeli. Samsung olarak kullanıcılarımızın teknolojiyle kendilerini ifade edebilmelerini sağlamak amacıyla sunduğumuz yepyeni deneyimleri Galaxy Unpacked etkinliğimizin 2. bölümünde anlatacağız. 20 Ekim Çarşamba günü TSİ 17.00’de Samsung YouTube kanalından online olarak yayınlanacak etkinliğimize katılımınızdan mutluluk duyacağız. "ifadelerini kullandı.