Samsung'un geleneksel hale getirdiği Unpacked etkinliklerinden biri daha bugün gerçekleştiriliyor.  Firmanın S10 serisinden sonra S11 yerine S20 olarak adlandırmaya karar verdiği yeni cep telefonu ailesi bugün düzenlenecek bir etkinlikle tanıtılıyor. Etkinlikte aralarında Samsung Galaxy S20, S20 Ultra, S20 Plus modellerinin bulunacağı cep telefonlarının yanısıra Galaxy Buds Plus kulaklık ve yeni nesil akıllı saatin de tanıtılması bekleniyor. 

ABD'de düzenlenecek etkinlikle tanıtılacak cep telefonu modellerinin en önemli özelliklerinin kamera tarafında yaşanması bekleniyor.  Etkinlikle tanıtılmasına kesin gözle bakılan bir diğer telefon ise markanın yeni katlanabilir ekranlı cep telefonu Galaxy Z Flip olacak. İstiridye tasarımı ile gelecek olan yeni katlanır telefonda daha önceki model olan Fold'da yaptığı hataları düzelten markanın bu modelle ilgili birçok bilgisi de yine internete düştü.  Bizim haberini de yaptığımız ve videosu bile ortaya çıkan , Motorola Razr benzeri katlanabilir ekranlı bir telefon. 



Ürünlerle ilgili birçok bilginin ortaya çıktığı etkinliği Unpacked'i canlı yayında izlemek için Samsung kullanabilirsiniz.  Türkiye saati ile 11 Şubat 2020 saat 22:00'de başlayacak etkinlik sonrasında tüm detayları yine Teknolojioku internet sitesi üzerinde bulabileceğinizi belirtelim. Bu gece tanıtılacak cep telefonu modelleri ile çekilen fotoğraflardan, telefonların videosuna kadar birçok detayın ortaya çıktığını da hatırlatalım.