Projede yapılan değişikliler nedeniyle bir süredir üzerinde titizlikle çalışılan belediye düğün salonunun proje çalışmaları tamamlanırken; ihale aşamasından sonra 2010 yılı bitmeden inşaatın yüzde 30"luk kısmının tamamlanması, 2011 yılı Nisan ayına kadar ise kalan kısmının tamamlanması hedefleniyor.
Projesi hazır ve ihale aşamasına gelen Belediye Düğün Salonunun 2010-2011 yıllarında yaptırılması konusu Söke Belediyesi"nin Ağustos ayı olağan meclis toplantısında görüşüldü. Yapılacak ihale sonrası başlanacak ve 2010 yılı içinde yüzde 30"u, 2011 yılı Nisan ayına kadar ise kalan yüzde 70"lik kısmının tamamlanmasının planlandığı belirtilen düğün salonu yapım işi Söke Belediye Meclisi"ne sunulduğu şekliyle oy birliği ile kabul edildi.
Cumhuriyet Mahallesi Sanayi sitesi karşısında daha önce belirlenen alana yapılacak düğün salonunu 2010 yılı içinde tamamlamayı hedeflediklerini ancak proje üzerindeki çalışmaların değişmesi nedeniyle geciktiğini belirten Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, düğün salonu ile ilgili ihale aşamasına gelindiğini ifade etti. Başkan Özekmekçi; düğün salonunun 2011 yaz sezonuna yetiştirmeyi hedeflediklerini belirtti.