Belediyenin vatandaşla adeta dalga geçer gibi icraatı bazı cadde ve sokakları çöp yığınına çevirdi. Vatandaş her gün değişen uygulama nedeniyle de ne yapacağını şaşırdı.
Aydın Belediyesi temizlik görevlilerince Cumhuriyet ve Meşrutiyet Mahallesi"nin çeşitli noktalarındaki çöp bidonları her gün yer değiştirmeye başladı. Özellikle Cumhuriyet Mahallesi 1995 sokakta bulunan çöp bidonlarının bir gün var olup ertesi gün yok olması Belediye yönetiminin acizliğinin göstergesi haline geldi.
“BELEDİYE"DE "BENİM SÖZÜM GEÇER" GÖSTERİSİNE DÖNDܔ
Yıllardır sokakta bulunan çöp bidonu Özlem Çerçioğlu Belediye Başkanı seçildikten sonra, kendilerini belediyede sözünün geçtiğini göstermek isteyenlerin ricası ile kaldırıldı. Bunun üzerine belediye tepki alınca çöp bidonu tekrar yerine konuldu. Bu arda bu olay defalarca tekrarladı. Belediyenin vatandaşla dalga geçer gibi bu icraatı sonunda, olayı tepki gösteren vatandaşlar çöpleri başka sokaktaki çöp bidonuna atmak yerine eski çöp bidonunun olduğu yere bırakmaya başladı. Oluşan çöp yığınları da vatandaşları rahatsız ederken, yıllardır koku yapmayan çöp bidonunun Özelm Çerçioğlu döneminde kokması dikkat çekti. Belediye yetkilileri bir gün önce yeniden koydukları çöp bidonunu kokuyor gerekçesi ile yeniden kaldırdı.