Devir teslim törenine Didim Belediye Başkanı Vekili Salih Bankoğlu ve eşi, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Turan Özdemir ve Vedat Ege, Didim Rotary Kulübü Başkanı Hulki Öztoprak ve eşi, Didim Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Levent Kaplan, Didim Turizm derneği yönetim kurulu üyesi Erdal Baylan ve Didim Rotary Kulübü üyeleri katıldı.
Devir Teslim töreninde konuşan Didim Rotary Kulübü Başkanı Hulki Öztoprak 2440. Bölgede hizmet veren Didim Rotary Kulübünün kendi döneminde yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı.
Ardından devir teslim törenine geçilirken, yeni başkan Deniz Baylan"a çiçek veren Öztoprak, rotary görev madalyasını da Baylan"a teslim etti.
Ardından konuşan Didim Rotary Kulübünün yeni Başkanı Deniz Baylan eski başkan Öztoprak"a çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “Bizlerin hayalleri sınırsız, bu dönemde yapacağımız çalışmalarda sizlerin desteği benim ve yönetimim için önemli. İlçemizde yapmak istediğimiz ilk hizmetler Hastanemize tam donanımlı bir Ambulans kazandırmak; Bunu da kısa zamanda gerçekleştirmek tek amacımız olacak. Yine bilgisayarsız tek bir okul bırakmamak istiyoruz. Başka bir hayalimizde Didim"de Rotaryenlerin buluşacağı bir otel kazandırmak; bu da uzun süreli bir düşünce. Hep birlikte kenetlenirsek, başaracağımıza inanıyorum” dedi.
Ardından Eski Başkan Öztoprak, Rotary üyelerine başarı belgesi dağıttı. iha