Kuşadası Anadolu Meslek ve Meslek Lisesinde öğretim yılı boyunca devam eden yaygın eğitim programı kapsamında gerçekleşen 400 saatlik kurs ile Kuşadası"nda yaşayan 40 bayan yaptıkları resim çalışmaları ile rahatlayıp stresten uzak kalmaya çalışıyorlar. Kuşadası Anadolu Meslek ve Meslek Lisesinde gerçekleşen kursta yıl sonunda açacakları sergi için büyük çaba sarf eden kursiyerler çeşitli Natürmort, Peyzaj ve Portre çalışmaları yapıyorlar.
Kuşadası Anadolu Meslek ve Meslek Lisesi Resim Öğretmeni Hidayet Çakar, bayanların kurslara ilgisinin çok büyük olduğunu belirterek, “Bayanlarımızın kursa olan ilgisi her geçen gün artıyor. 40 Kursiyerimiz 400 saatlik bir program çerçevesinde burada yaygın eğitim programı ile pastel,karakalem eğitimlerinin ardından yağlı boya çalışması eğitimi alarak yağlı boya ile Natürmort, Peyzaj ve Portre çalışmaları yapıyorlar.Yıl sonunda yapılan çalışmalarımızı bir sergi ile sergiliyoruz” dedi.
Kursiyerler ise kursta çeşitli çalışmalar yaptıklarını ve bu çalışmalar ile stresten uzak durarak rahatladıklarını kaydettiler.