ADÜ Rektörlüğü önünde düzenlenen törene ADÜ Rektörü Prof. Dr. Şükrü Boylu, öğretim görevlileri, Doğan"ın mesai arkadaşları, yakınları ve öğrenciler katıldı.
Törende konuşan ADÜ Rektörü Prof. Dr. Şükrü Boylu, Doğan'ın 2002 yılında bu yana ADÜ'de göre yaptığını belirterek, üniversiteye büyük emeklerinin geçtiğini belirtti. Doğan'ın güler yüzü, çalışma azmi ve yardım severliği ile tüm ADÜ personeli tarafından sevilen bir kişi olduğunu aktaran Boylu, “Şu anda acısını yüreklerinin derinliklerinde hisseden değerli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Üniversite olarak her zaman yanlarında olacağımızı bilmelerini isterim. Nevzat Doğan'ın verdiği hizmetleri ve çalışmaları hiç bir zaman unutmayacağız. Hepimizin başı sağ olsun” şeklinde konuştu.
Konuşmanın ardından Doğan için dua edildi. Doğan'ın cenazesi daha sonra defnedilmek üzere Sivas'a gönderildi. Tören sırasında Doğan'ın ailesinin, yakınlarının ve iş arkadaşlarının gözyaşlarına hakim olamadı.
10 yıla yakın bir süredir ADÜ"de görev yapan Nevzat Doğan"ndan geriye ADÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ofisindeki boş masası, kamerası ve 10 yıldır çekip arşiv yaptığı video kasetleri kaldı. Doğan"ın ani ölüm haberiyle sarsılan mesai arkadaşları, Doğan"a ait masa ve koltuğa resimlerini koydu.

-OLAYIN GEÇMİŞİ-
ADÜ'nün 4 Haziran günü düzenlenen mezuniyet töreninde görev yapan Doğan, törenin ardından kalp krizi geçirerek, ADÜ Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı.
Burada yapılan anjiyonun ve tedavinin ardından Salı günü taburcu edilen Doğan, aynı gün akşam yeniden rahatsızlanması üzerine yeniden ADÜ Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırılmış, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen dün akşam hayatını kaybetmişti.