Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Xiaomi bir süredir MIUI 12.5 güncellemesi üzerine çalışıyor. Bu güncelleme geçtiğimiz günlerde Xiaomi'nin amiral gemisi Mi 11 ailesine resmi olarak gelmişti. Xiaomi henüz resmi bir güncelleme takvimi yayınlamasa da güncellemeleri ara ara sunmaya devam ediyor. Bugün ise Türkiye'de 2.700 TL bandında satılan Redmi Note 10 için MIUI 12.5 güncellemesi yayınlandı.

OTA üzerinden sunulan ve yaklaşık 3.5 GB büyüklüğünde olan bu güncellemeyi; Ayarlar>Telefon hakkında>MIUI bölümünden yükleyebilirsiniz. Ancak şimdilik güncellemenin Türkiye'de yayınlanmadığını önümüzdeki günlerde güncellemeyi denetlemeniz gerektiğini belirtelim.

Her Android güncellemesinde olduğu gibi MIUI 12.5 güncellemesi de maalesef ki kademe kademe sunuluyor. Avrupa ülkelerine de gelen bu güncellemenin çok yakında ülkemizde de sunulacağını düşünüyoruz.



Xiaomi şu sıralar gözünü MIUI 13'e dikmiş durumda. MIUI 12.5 güncellemesini yaz ayları içerisinde destekli tüm modellerine sunacak olan Çinli firma, kullanıcılarının yüzünü güldürmeye devam edecek.

Yeni arayüz güncellemesi ile sistemde yaşanan sorunlar düzeltiliyor, yeni özellikler ekleniyor ve performans iyileştirmeleri yapılıyor. Güncelleme çıktığında güvenliğiniz için yüklemenizi tavsiye ediyoruz. Çünkü bu güncelleme ile Nisan ayı Android güvenlik güncellemeleri de sisteme dahil ediliyor.