Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Gözler şimdi bütçe dostu üst segmenti benin devam modelilerine çevrilmiş şekilde eder. Neden oğul dönemde Redmi K50 ve K50 Pro tanen önemli bilgiler geliyor. Daha önce redmi K40 türkiye POCO F3 ismiyle giriş giriş yaptı. Redmi K50 de büyüken POCO F4 ismiyle küresel çapta boy topuk.

Redmi K50 stajyer daha hızlı şarj ve daha iyi bir ekrana sahip olacak kimlik? Pil, kamera sistemi donanım gibi bölümlerin de yükseltmesi bekleniyor. Bu yıl martı, Redmi K40 imkuzasla amiral gemisi serisi mobil mobil mobil ortaya yazılır. Şimdi Üretici bir dizi Redmi K50 piyasaya sürmeye kadar devam eden bir yer.

Xiaomi'nin bu yıl içinde Redmi K50 fabrikası piyasaya bekleniyor. Redmi K50 serisinin 120 Hz ekranlı Samsung'dan E5 "parlak malzemeye" sahip sahip olacak iddiası ediyor. Lansman öncesinde Redmi K50, K50 Pro özellikleri aliz. İşte detaylar;



Redmi K50 Özellikleri:

Redmi K50 serisi 67 W'ta hızlı şarj topu alacak. Kameralara, Redmi K50 modelinin mevcut, Redmi K40 olan olan aynı 48MP birincil kamera binanın var olan. Bula birlikte, Xiaomi'nin büyüken yeni ya daha büyük bir sensör yani bazı iyiler bekleniyor bekleniyor. Diğer bir rapor da izi merkezi olarak hizalanmış bir çentik kamera şeyne sahip olacak ve bir ekran içi parmak iziya sahip iddia etti.

Redmi K50 Pro Özellikleri:

Redmi K50 Pro Snapdragon 898 ısıtıcı, 120W şarj ve 108 Megapiksel kamera ile gelecek. Redmi telefon ilk kez kadar güçlü bir şarj kendişer. Redmi K50 Pro, güçlü bir 108 megapiksel ana kamerana sahip olacak. Yine K50 Pro hizalanmış bir çentik kamera şeyne sahip olacak ve bir ekran içi parmak izi, sahip olacak. Beklenen Fiyatı : 599 $

Xiaomi, 2022 Ocak imkuzası Mi 12 serisiyle birlikte K50 serisi modeli bekleniyor.